top of page
Hundebarnehagen-1602[1].jpg

Hundebarnehage

Hundebarnehagen er åpen fem dager i uka fra 07.00-16.15. 

Også i hundebarnehagen er vår filosofi at vi belønner det vi vil ha mer av, hos oss blir ikke hundene utsatt for straff. Hundene etterlates aldri alene sammen med andre hunder, det skal være trygt og morsomt for hunden å komme til oss!

Hundebarnehage passer for valper fra 8 uker, disse går i egne grupper med andre valper, og noen ganger våre private voksne hunder, som vi kjenner godt til og vet er fine sammen med valper. Valpens får ofte komme ut for tissepause, men leker i større grad innendørs, der de er beskytta mot elementene. Valper kan også fores i løpet av dagen. Vi prøver også å sosialisere valpene på korte turer i nærområdet, nærme oss trafikk, ut å kjenne på skogen, se på barn som leker osv. 

Vi tar selvsagt også imot voksne hunder - noen sliter med separasjonsangst, andre trenger kanskje litt mer utfordringer i løpet av dagene, enn eier kan tilby i en travel hverdag. Vi fyller dagene deres med sosialisering med andre hunder, turer i nærområdet og trening etter avtale.

Vi har begrensa plasser, så det kan være lurt å tidlig søke seg plass! Du kan søke fast plass for en til tre dager i uka, men ved oppstart bør alle komme hver dag de første to ukene for å bli kjent med opplegget og falle til ro, dette for å redusere stressnivået til hundene.

Vi tilbyr også dropin ved behov, du kan betale for hver enkelt dag, eller kjøpe klippekort.

Valper (under 8mnd) som har fast plass tre dager i uka, får også tilbud om døgnpass ved behov. Valpene vil da være med oss hjem, derfor er tilbudet svært begrensa, og det bør bestilles plass i god tid. Døgnpass koster 200kr ekstra pr natt.

 

 

 

Praktisk info

Hundene leveres mellom 07.00- 09.30 og hentes mellom 14.30-16.15 tiden imellom disse tidspunktene er vi gjerne ute på tur eller i lek. Når du henter og bringer hunden må du vente ved vår resepsjon, hunden blir tatt imot og innlosjert av en av våre ansatte, av sikkerhetshensyn kommer ikke eieren videre inn i lokalene. Dere er hjertelig velkommen på omvisning hos oss før oppstart, slik at dere får se hvor hunden skal være, men til daglig må altså hunden leveres ute av syne for de andre hundene. 

Fem dager i uka koster 3100 pr mnd

Fire dager i uka koster 2780 pr mnd

Tre dager i uka koster 2400 pr mnd

To dager i uka koster 2000 pr mnd

Dropin koster 450kr pr dag. Ring 41286487 ved akutt behov for plass.

Klippekort 10 klipp 3000kr her må du gi beskjed om at hunden kommer seinest 24 timer i forveien, du er ikke garantert plass på de dagene du ønsker, for garanti må du ha fast plass.

Vi har ikke åpent på helligdager, og disse refunderes ikke.  Tisper med løpetid kan ikke komme i barnehagen, når løpetid inntreffer setter vi plassen på vent i fire uker.  Vi har tre måneder bindingstid på fast plass

Hunden må være vaksinert og forsikra for å komme til oss.

Har du spørsmål, eller vi ha søknadsskjema om plass, send epost til post@ipsumstellanova.com 

Eller ring oss på 41286487

Engelsk setter_edited.jpg
Hundebarnehagen-1575[1].jpg
bottom of page