top of page
Engelsk setter

Velkommen

Til vårt nye hundehotell der din firbeinte

kan nyte aktive og innholdsrike dager

Våre tjenester

Engelsk setter

1

Overnatting

I lyse rom på ca 3kvm, med ventilasjon og dagslys gjennom store vindusflater, får din hund de beste muligheter for en god døgnhvile. 

Hotellet er døgnbemanna og har automatisk brannvarsling og brannslokningsanlegg. Våre ansatte er hundeglade mennesker som alle jobber med belønningsbaserte metoder.

2

Aktivisering

Alle hunder som oppholder seg på hotellet får jevnlige lufteturer. For sosiale hunder kan dette bety frilek i hundegården. Alle får også to lengre turer pr dag, ta med sele om din hund kan tenke seg å trekke spark eller saccovogn f.eks.

Vi tilbyr også skreddersydde treningsprogram tilpassa den enkelte hund. Enten fysisk opptrening (ikke rehab) eller dressurtrening.

3

Stell

Ønsker du å hente en nybada og stelt hund? 

Vi tilbyr 

  • Vask og føn

  • Potetrimming

  • Kloklipp

  • Ørerens

Praktisk info

Vårt nyetablerte hotell er innendørs, i et godt opplyst og ventilert lokale. For at din hund skal ha det komfortabelt, må den ha med seng eller liggeunderlag hjemmefra, har den spesielle leker eller tygg den setter pris på, så kan dette også medbringes. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke er ansvarlig for utstyr hunden selv ødelegger under sitt opphold hos oss. 

Vi fôrer med Hill’s pet, dersom din hund har spesielle behov for diett, kan du medbringe eget fôr, det gir ikke reduksjon i pris. Det tilkommer ingen ekstra utgifter for medisinering, men dersom din hund skal ha medisiner/tilskudd mer enn en gang pr døgn, må disse være delt opp i dosett(er) for hele oppholdet.

Alle hunder som kommer til oss må være fullvaksinert. Parvovirus, smittsom leverbetennelse og valpesyke blir de grunnvaksinert for, deretter kan disse inngå i vaksineringa hvert tredje år. Mens parainfluensa (Pi) og Bordetella Bronchiseptica (Bb) må de vaksineres mot hvert år.

Vi kan ikke ta imot hunder som har hoste. Dersom din hund blir syk i løpet av oppholdet, vil den bli isolert. Vi ønsker også tilbakemelding dersom noen opplever symptomer på sykdom etter å ha besøkt oss.

For å bestille opphold hos oss, sender du inn kontaktskjemaet du finner nederst på siden, med så nøye beskrevet info som mulig. Vi setter opp et pristilbud til deg, der vi inkluderer alle tjenestene du ønsker (se prisliste lengre ned på siden). Dersom du godtar pristilbudet (innen fem dager) vil du motta en faktura som betales samme dag. Du kan betale med debit/kredit kort eller Klarna. 

Henting og bringing mellom 07.00-22.00 må avtales seinest dagen i forveien.

Trening og Aktivisering

For hunder som setter pris på å være sosiale, kan vi tilby at de får leke med andre likesinnede firbeinte, under kontinuerlig oppsyn. Alle får uansett to lengre turer hver dag, vi er heldige og ligger sånn til, at vi både kan ta oss turer langs vei eller i skog og mark. På sommeren har vi også bademuligheter. 

Vi tilbyr skreddersydde treningsopphold. Enten du vil ha fysisk opptrening av hunden (ikke rehab), eller om dere har noen adferdsmessige utfordringer du ønsker vi skal jobbe med. Så har flere av våre ansatte utdanninger som gjør at vi er i stand til å hjelpe dere videre.

Dressurtreninger foregår i korte økter, to ganger daglig. Vi setter opp en treningsplan, fører treningsdagbok og vi dokumenterer fremgangen underveis. Dersom din hund blir trent av oss i mer enn ei uke, så får du også med en gratis privattime på 90minutter, der vi går gjennom alt som er gjort, og forklarer og viser hvordan du kan jobbe videre.

For fysisk trening har vi spark, saccovogn, tredemølle for hund, vektmansjetter til store og små og mange ulike balanseputer og annet treningsutstyr. 

Stell

Vi tilbyr følgende typer stell av hund;

Vask & føn 550,-

Potetrim 250,-

Kloklipp 250,-

Ørerens 250,-

 

Ved mye floker, ekstra tung/lang pels og/eller aggressiv adferd vil det koste 450kr ekstra pr påbegynte halvtime utover den første timen.  Vi gjør oppmerksom på at ingen hunder vil tvinges gjennom behandling de er ukomfortabel med, men vi vil bruke tid på å gjøre stellet til en behagelig opplevelse.

Priser

Pris 450kr pr dag.

Trening 179kr pr dag 

Løpske tisper koster 100kr ekstra pr dag

To hunder i samme rom 640kr pr dag

Valp 12 uker-6mnd i valpeavdelinga, vil koste 100kr ekstra pr dag

Fast plass i barnehagen (minimum 3 dager i uka) gir 25% rabatt på hotell

Valper har behov for ekstra oppfølging; flere fôringer for dag, mer kontakt med mennesker og kortere men hyppigere turer. Det gjør at det koster ekstra for valp mellom 12 uker og 6 måneder. Vi tilrettelegger også for miljøtrening med de yngste valpene, spør oss gjerne om dette.

Du betaler pr påbegynte dag, ikke pr døgn. 

Avbestiller du innen 14 dager før oppholdet får du refundert hele summen for oppholdet.

Avbestilling inntil 7 dager før opphold starter gis 50% refusjon

For kortere avbestillinger må plassen i sin helhet betales. 

Pristilbud Hotellopphold

Takk for innsendingen din!
Vi kommer tilbake til deg snart.

bottom of page